Aziz Şehitlerimiz, Vatan Size Minnettar !

Güncel 15.07.2020 - 17:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3088+ kez okundu.
 

Aziz Şehitlerimiz, Vatan Size Minnettar !

2019 yılında bakanlıklar, kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında yurt içinde ve yurt dışında toplam 1.500 program ve faaliyet hayata geçirilmişti. Bu yıl 15 Temmuz kapsamında düzenlenecek toplam program ve faaliyet sayısı 3.000'e ulaştı. Bu yıl yurt içinde bakanlıklar ve kamu kurumları 1.609, üniversiteler 521, sivil toplum kuruluşları 108 adet olmak üzere toplam 2.238 program gerçekleştirecek. Yurt dışında ise 752 faaliyet icra edilecek. İlimizde bu yıl gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bugünkü etkinlikler; * 15 Temmuz 2020 Çarşamba saat 13:00 Hava Şehitliği Ziyareti saat 13:30 Polis Şehitliği Ziyareti *15 Temmuz 2020 Çarşamba İkindi namazı öncesi "tüm Şehitlerimiz ve Ebediyete İntikal Etmiş Gazilerimiz İçin Mevlid-i Şerif" Programı (Ulu Camii) *15 Temmuz 2020 Çarşamba Günü Valilik Önü "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi" *15 Temmuz 2020 saat 20:00 Valilik önü 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti, etkinlikleri yapılacaktır. Bir yandan iç mihraklardan devletimizin TSK'sına ve pek çok kurumlarına sızan vatan hainleri, diğer yandan ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş dış mihrakların sinsice hazırladığı, alçakça girişimi dünyada eşi görülmemiş bir, birlik ve beraberlik olgusuyla bertaraf eden bu millet bu vatanın ve Türk Milletinin ebediyen payidar kalacağını, yedi düvele göstermiştir. Tankın önüne yatan, tankın egzozuna gömleğini tıkayan, helikoptere taş atan, jet uçağına erkeksen in aşağı diyen, zırhlı araca terlik fırlatan bir başka milletin olamayacağını dünyaya ispatlayan aziz milletimizle bir kere daha gururlanırken; bu toprakları VATAN yapan, tüm aziz şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz'da bir kere daha bunu ispatlayan 15 Temmuz şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Vatan uğruna yaralanan değerli gazilerimize ve şehitlerimizin kederli ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE! - DORUK

2019 yılında bakanlıklar, kamu kurumları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında yurt içinde ve yurt dışında toplam 1.500 program ve faaliyet hayata geçirilmişti.


Bu yıl 15 Temmuz kapsamında düzenlenecek toplam program ve faaliyet sayısı 3.000'e ulaştı. Bu yıl yurt içinde bakanlıklar ve kamu kurumları 1.609, üniversiteler 521, sivil toplum kuruluşları 108 adet olmak üzere toplam 2.238 program gerçekleştirecek. Yurt dışında ise 752 faaliyet icra edilecek.

İlimizde bu yıl gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan bugünkü etkinlikler;

* 15 Temmuz 2020 Çarşamba saat 13:00 Hava Şehitliği Ziyareti

saat 13:30 Polis Şehitliği Ziyareti

*15 Temmuz 2020 Çarşamba İkindi namazı öncesi "tüm Şehitlerimiz ve Ebediyete İntikal Etmiş Gazilerimiz İçin Mevlid-i Şerif" Programı (Ulu Camii)

*15 Temmuz 2020 Çarşamba Günü Valilik Önü "15 Temmuz Fotoğraf Sergisi"

*15 Temmuz 2020 saat 20:00 Valilik önü 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti,

etkinlikleri yapılacaktır.

Bir yandan iç mihraklardan devletimizin TSK'sına ve pek çok kurumlarına sızan vatan hainleri, diğer yandan ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş dış mihrakların sinsice hazırladığı, alçakça girişimi dünyada eşi görülmemiş bir, birlik ve beraberlik olgusuyla bertaraf eden bu millet bu vatanın ve Türk Milletinin ebediyen payidar kalacağını, yedi düvele göstermiştir.

Tankın önüne yatan, tankın egzozuna gömleğini tıkayan, helikoptere taş atan, jet uçağına erkeksen in aşağı diyen, zırhlı araca terlik fırlatan bir başka milletin olamayacağını dünyaya ispatlayan aziz milletimizle bir kere daha gururlanırken; bu toprakları VATAN yapan, tüm aziz şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz'da bir kere daha bunu ispatlayan 15 Temmuz şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Vatan uğruna yaralanan değerli gazilerimize ve şehitlerimizin kederli ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE! - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.