Avrupa Kütahyalılar, Engellileri Bu Ramazan da Unutmadı

Güncel 11.05.2020 - 14:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3341+ kez okundu.
 

Avrupa Kütahyalılar, Engellileri Bu Ramazan da Unutmadı

Her sene olduğu gibi, bu sene'de Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu ve üyeleri engelli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri oluşturdu.
Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, yönetim kurulu ve üyelerinin, Avrupa'da yaşayan Kütahyalı hemşehrilerimizin maddi katkılarıyla Kütahya ve çevresindeki ilçe belde ve köylerdeki engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri oluşturulmuştur. Bu organizasyonda engellilerin tespiti ve kolilerin dağıtımı konusunda çalışması için engelliler Federasyonu temsilcisi Kütahya engelliler Zafer Spor Kulübü başkanı Ümran Öztürk görevlendirilmiş olup, Paketlerin hazırlanması ile ilgili Kübaş'la, ilçelere dağıtım hususunda İl Müftülüğü bünyesinde Diyanet Vakfı'ndan yardım alınmıştır. Dağıtım görevini üstlenen Engelliler Federasyonu temsilcisi ve Kütahya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk konu ile ilgili açıklamaları şöyle.; ''Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, yönetim kurulu ve üyelerinin, Avrupa'da yaşayan Kütahyalı hemşehrilerimizin maddi katkılarıyla Kütahya ve çevresindeki ilçe belde ve köylerdeki engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri Kütahya merkezde 339, ilçe belde köylerimizde 311 adet olmak üzere toplam 650 adet yardım kolisi dağıtılmak üzere hazır edilmiştir. Kütahya Merkez ilçe ve köylerinde bulunan toplam 20 adet engelli derneğine ulaşılmış, Engelli Derneği bulunmayan ilçelerimizde de belediye başkanlarıyla irtibata geçilerek engelli tespiti yapılmıştır. Birlikte güç kuvvet ve rahmet, ayrılıkta azap vardır diyerek tamamıyla iyi niyet ve samimiyetle çıkmış olunan bu yolda gücümüzün yettiği ve imkanlarımızın elverdiği kadar engelli Dernek başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla istişare ederek 10-16 Mayıs engelliler haftasında bu anlamlı ve yerinde yardımı ulaştırmayı Yüce Rabbim bizlere nasip etmiştir. Bu yardıma vesile olan katkıda bulunan organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bizlerin gözü kulağı sesi nefesi olan değerli basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kalıcı farkındalıklar yaratan herkese engelsiz bir hayat yaşatan bireyler olmayı temenni eder size de bize de engelsiz bir hayat dileriz.'' Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen'de yürüttükleri bu organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, '' toplam 2250 adet erzak koli paketi hazırladıklarını, bu paketlerden 650 adet erzak koli paketinin ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verdiklerini, tüm engelli dernek Başkanlarının vasıtasıyla ihtiyaç sahibi engelli üyelerine  Avrupa Kütahyalılar Federasyonunun hazırladığı erzak paketlerinin dağıtılması sağlanmıştır. dedi. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER
Her sene olduğu gibi, bu sene'de Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkan ve yönetim kurulu ve üyeleri engelli vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri oluşturdu.

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, yönetim kurulu ve üyelerinin, Avrupa'da yaşayan Kütahyalı hemşehrilerimizin maddi katkılarıyla Kütahya ve çevresindeki ilçe belde ve köylerdeki engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri oluşturulmuştur. Bu organizasyonda engellilerin tespiti ve kolilerin dağıtımı konusunda çalışması için engelliler Federasyonu temsilcisi Kütahya engelliler Zafer Spor Kulübü başkanı Ümran Öztürk görevlendirilmiş olup, Paketlerin hazırlanması ile ilgili Kübaş'la, ilçelere dağıtım hususunda İl Müftülüğü bünyesinde Diyanet Vakfı'ndan yardım alınmıştır.
Dağıtım görevini üstlenen Engelliler Federasyonu temsilcisi ve Kütahya Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk konu ile ilgili açıklamaları şöyle.; ''Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, yönetim kurulu ve üyelerinin, Avrupa'da yaşayan Kütahyalı hemşehrilerimizin maddi katkılarıyla Kütahya ve çevresindeki ilçe belde ve köylerdeki engelli kardeşlerimize dağıtılmak üzere Ramazan erzak yardım kolileri Kütahya merkezde 339, ilçe belde köylerimizde 311 adet olmak üzere toplam 650 adet yardım kolisi dağıtılmak üzere hazır edilmiştir. Kütahya Merkez ilçe ve köylerinde bulunan toplam 20 adet engelli derneğine ulaşılmış, Engelli Derneği bulunmayan ilçelerimizde de belediye başkanlarıyla irtibata geçilerek engelli tespiti yapılmıştır. Birlikte güç kuvvet ve rahmet, ayrılıkta azap vardır diyerek tamamıyla iyi niyet ve samimiyetle çıkmış olunan bu yolda gücümüzün yettiği ve imkanlarımızın elverdiği kadar engelli Dernek başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla istişare ederek 10-16 Mayıs engelliler haftasında bu anlamlı ve yerinde yardımı ulaştırmayı Yüce Rabbim bizlere nasip etmiştir. Bu yardıma vesile olan katkıda bulunan organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese bizlerin gözü kulağı sesi nefesi olan değerli basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.
Kalıcı farkındalıklar yaratan herkese engelsiz bir hayat yaşatan bireyler olmayı temenni eder size de bize de engelsiz bir hayat dileriz.''
Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen'de yürüttükleri bu organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, '' toplam 2250 adet erzak koli paketi hazırladıklarını, bu paketlerden 650 adet erzak koli paketinin ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verdiklerini, tüm engelli dernek Başkanlarının vasıtasıyla ihtiyaç sahibi engelli üyelerine  Avrupa Kütahyalılar Federasyonunun hazırladığı erzak paketlerinin dağıtılması sağlanmıştır. dedi. DORUK HABER-Hüdayim GÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.