Aşiyan Ajans'tan Ankara'da Bir Organizasyon Daha

Güncel 14.10.2020 - 19:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2951+ kez okundu.
 

Aşiyan Ajans'tan Ankara'da Bir Organizasyon Daha

Gerek Kütahya'da gerekse de Ankara'da yapmış olduğu organizasyonlarla toplumun çok farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, tanışma ve iletişimi sağlayan Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ, bu manada bir organizasyonu daha Ankara'da gerçekleştirdi.
Gerek Kütahya'da gerekse de Ankara'da yapmış olduğu organizasyonlarla toplumun çok farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, tanışma ve iletişimi sağlayan Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ, bu manada bir organizasyonu daha Ankara'da gerçekleştirdi.   Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir gerçekleştirilemeyen organizasyonların ardından Ankara Orman Genel Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde yer alan Hacı Abdullah Lokantasında gerçekleşen organizasyona Ankara Bölge İdare Mahkemesi Tetkik Hakimi Samet ALTINDAĞ, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer KIRBAÇ, Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim ve Barınma Hizmetleri Daire Başkanı Ceyhun AY, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet DOSTBİL, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Ömer ULU,   Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Arapça Yayın Çevirmeni Nasır HACIOĞLU, Sosyal Bilimler Üniversitesi Satın alma Müdürü Servet ARIKAN, İdareci ve Bürokratlar Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Öz Finans İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Saim ESKEN, Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar KESKİN, AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili Ahmet AKAY Bey'in Danışmanı Nasuh KAYA, Kütahya Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, İşadamı Abdülhakim DEMİR, Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hazırlık ve Hafızlık Proje Okulu Müdürü Ayhan SAZCI, Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hazırlık ve Hafızlık Proje Okulu Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı YILMAZ, TBMM Parlamenter Danışmanları Derneği Başkan Yardımcısı Ali Nihat İRAZ, Yemek Vakti Firma İşletmecisi İşadamı Ahmet SARI, Orman Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi KAYGUSUZ, Koralp Danışmanlık Firma Sahibi Aydın BAŞBEY, TAI.Türk Havacılık ve Uzay Savunma Sanayii Aş. Makine Mühendisi H.İbrahim KISA, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Müdürü Hayati KISACIK, Tarım ve Orman Bakan Müşaviri İskender YÜKSEL katıldı. Gerek Kütahya lobisi oluşturmak ve geliştirmek maksadıyla, gerekse diğer illerin bürokratları ile bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, siyasetçilerimizi bir araya getirerek iletişimi sağlamak ve geniş alanlarda hareket kabiliyeti gerçekleştirmeyi hedefleyen bu organizasyon, yine pek çok dostun bir araya gelmesini sağlamış oldu. Bu arada İstanbul'da da büyük bir Lokanta olarak faaliyet gösteren Hacı Abdullah Lokantası kendine özgü ev yemekleri ve yine kendileri ile markalaşmış Osmanlı mutfağından günümüze aktarılan kompostolarla tanınan Hacı Abdullah Lokantası Ankara Yenimahalle'de de nezih bir hizmet alanı oluşturmuştur. - DORUK 
Gerek Kütahya'da gerekse de Ankara'da yapmış olduğu organizasyonlarla toplumun çok farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, tanışma ve iletişimi sağlayan Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ, bu manada bir organizasyonu daha Ankara'da gerçekleştirdi.

Gerek Kütahya'da gerekse de Ankara'da yapmış olduğu organizasyonlarla toplumun çok farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, tanışma ve iletişimi sağlayan Aşiyan Ajans organizatörü Ahmet YILMAZ, bu manada bir organizasyonu daha Ankara'da gerçekleştirdi.

 

Korona virüs salgını nedeniyle uzun süredir gerçekleştirilemeyen organizasyonların ardından Ankara Orman Genel Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde yer alan Hacı Abdullah Lokantasında gerçekleşen organizasyona Ankara Bölge İdare Mahkemesi Tetkik Hakimi Samet ALTINDAĞ, Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer KIRBAÇ, Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim ve Barınma Hizmetleri Daire Başkanı Ceyhun AY, TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet DOSTBİL, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Ömer ULU,

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Arapça Yayın Çevirmeni Nasır HACIOĞLU, Sosyal Bilimler Üniversitesi Satın alma Müdürü Servet ARIKAN, İdareci ve Bürokratlar Derneği Genel Başkanı Yücel CAN, Öz Finans İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Saim ESKEN, Şehit Ömer Halis Demir İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar KESKİN, AK Parti Şanlı Urfa Milletvekili Ahmet AKAY Bey'in Danışmanı Nasuh KAYA, Kütahya Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR, İşadamı Abdülhakim DEMİR, Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hazırlık ve Hafızlık Proje Okulu Müdürü Ayhan SAZCI, Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Hazırlık ve Hafızlık Proje Okulu Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı YILMAZ, TBMM Parlamenter Danışmanları Derneği Başkan Yardımcısı Ali Nihat İRAZ, Yemek Vakti Firma İşletmecisi İşadamı Ahmet SARI, Orman Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi KAYGUSUZ, Koralp Danışmanlık Firma Sahibi Aydın BAŞBEY, TAI.Türk Havacılık ve Uzay Savunma Sanayii Aş. Makine Mühendisi H.İbrahim KISA, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Müdürü Hayati KISACIK, Tarım ve Orman Bakan Müşaviri İskender YÜKSEL katıldı.

Gerek Kütahya lobisi oluşturmak ve geliştirmek maksadıyla, gerekse diğer illerin bürokratları ile bürokratlarımızı, iş adamlarımızı, siyasetçilerimizi bir araya getirerek iletişimi sağlamak ve geniş alanlarda hareket kabiliyeti gerçekleştirmeyi hedefleyen bu organizasyon, yine pek çok dostun bir araya gelmesini sağlamış oldu.

Bu arada İstanbul'da da büyük bir Lokanta olarak faaliyet gösteren Hacı Abdullah Lokantası kendine özgü ev yemekleri ve yine kendileri ile markalaşmış Osmanlı mutfağından günümüze aktarılan kompostolarla tanınan Hacı Abdullah Lokantası Ankara Yenimahalle'de de nezih bir hizmet alanı oluşturmuştur. - DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.