Altıntaş'ta Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Asayiş 13.04.2022 - 12:33, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3449+ kez okundu.
 

Altıntaş'ta Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Jandarma Kütahya ili Altıntaş ilçesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.
Jandarma Kütahya ili Altıntaş ilçesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ve Altıntaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Kütahya ili Altıntaş ilçesinde ikamet eden İ.Y. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silah tamiri ve satışı yaptığı bilgisi alınmıştır. 12 Nisan 2022 tarihinde şüphelinin ikametinde Bomba Arama Köpeği Deprem ile birlikte yapılan aramada; (25) adet tabanca, (4) adet av tüfeği, (7) adet kurusıkı tabanca, (2) adet havalı tüfek, (11) adet toplu tabancaya ait silindir, (17) adet tabanca fişeği, (130) adet av tüfeği fişeği, (15) adet kurusıkı tabanca fişeği, (11) kutu havalı tüfek fişeği ve (1) adet yatağan kılıç ele geçirilmiştir. - DORUK
Jandarma Kütahya ili Altıntaş ilçesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

Jandarma Kütahya ili Altıntaş ilçesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ve Altıntaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; Kütahya ili Altıntaş ilçesinde ikamet eden İ.Y. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silah tamiri ve satışı yaptığı bilgisi alınmıştır.

12 Nisan 2022 tarihinde şüphelinin ikametinde Bomba Arama Köpeği Deprem ile birlikte yapılan aramada; (25) adet tabanca, (4) adet av tüfeği, (7) adet kurusıkı tabanca, (2) adet havalı tüfek, (11) adet toplu tabancaya ait silindir, (17) adet tabanca fişeği, (130) adet av tüfeği fişeği, (15) adet kurusıkı tabanca fişeği, (11) kutu havalı tüfek fişeği ve (1) adet yatağan kılıç ele geçirilmiştir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.