AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı, KUTLU Oldu

Siyaset 05.12.2018 - 12:20, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2829+ kez okundu.
 

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı, KUTLU Oldu

Merakla beklenen Kütahya'da AK Parti'nin Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorucu nihayet cevap buldu. Kütahya'mızın değerli Avukatlarından Ahmet Sami KUTLU, AK Parti'den aday gösterildi.
Merakla beklenen Kütahya'da AK Parti'nin Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorucu nihayet cevap buldu. Kütahya'mızın değerli Avukatlarından Ahmet Sami KUTLU, AK Parti'den aday gösterildi. Av. Ahmet Sami KUTLU, Kütahya ve ilçelerinde gerek cemiyet hayatındaki aktif rolü ile gerekse sosyal hayatın içerisinde vakıf, dernek gibi bir çok hayır kurumunda gönüllü hizmet vermesi ile tanınan, sempatik ve sevilen bir kişi olarak bilinmektedir. Av. Ahmet Sami KUTLU Kimdir? 1970 Kütahya doğumlu, evli 2 çocuk babası. 1987 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesinden 1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Yedek subay olarak vatani görevini tamamlamadıktan sonra 1994 yılından beri Kütahya'da serbest avukatlık yapıyor. Kütahya İmam Hatip Lisesi Koruma Derneğinde iki dönem başkanlık, Kütahya Barosunda saymanlık ve başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. Haymeana Uluslararası Öğrenci Derneği (HUDER) Kütahya Temsilcisi, Kütahya İlme ve Hayra Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinde olup, halen başkan vekilliği görevine devam etmektedir. Kütahya Yardımeli Derneği kurucu üyesi. 2011 ve 2015 genel seçimlerinde AK Parti Kütahya Milletvekili A. Adayı oldu. Önceki dönem AK Partiden Belediye Meclis üyeliği yaptı. Birlik Vakfı'nın, Kütahya Kurucu İl Başkanlığını yaptı ve halen bu görevini sürdürmektedir. İngilizce ve Arapça bilmektedir. AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET diyerek çıktığımız bu yolda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde İl Başkan Yardımcılığımı yürütmekte olan kadim dostum Avukat Ahmet Sami KUTLU bey adayımız olmuştur. Kütahyamıza, Partimize hayırlı, uğurlu olsun." İfadelerini kullandı. DORUK Gazetesi olarak AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU'ya başarılar dileriz. - DORUK
Merakla beklenen Kütahya'da AK Parti'nin Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorucu nihayet cevap buldu. Kütahya'mızın değerli Avukatlarından Ahmet Sami KUTLU, AK Parti'den aday gösterildi.

Merakla beklenen Kütahya'da AK Parti'nin Belediye Başkan Adayının kim olacağı sorucu nihayet cevap buldu. Kütahya'mızın değerli Avukatlarından Ahmet Sami KUTLU, AK Parti'den aday gösterildi.

Av. Ahmet Sami KUTLU, Kütahya ve ilçelerinde gerek cemiyet hayatındaki aktif rolü ile gerekse sosyal hayatın içerisinde vakıf, dernek gibi bir çok hayır kurumunda gönüllü hizmet vermesi ile tanınan, sempatik ve sevilen bir kişi olarak bilinmektedir.

Av. Ahmet Sami KUTLU Kimdir?

1970 Kütahya doğumlu, evli 2 çocuk babası. 1987 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesinden 1991 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Yedek subay olarak vatani görevini tamamlamadıktan sonra 1994 yılından beri Kütahya'da serbest avukatlık yapıyor. Kütahya İmam Hatip Lisesi Koruma Derneğinde iki dönem başkanlık, Kütahya Barosunda saymanlık ve başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Haymeana Uluslararası Öğrenci Derneği (HUDER) Kütahya Temsilcisi, Kütahya İlme ve Hayra Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinde olup, halen başkan vekilliği görevine devam etmektedir. Kütahya Yardımeli Derneği kurucu üyesi. 2011 ve 2015 genel seçimlerinde AK Parti Kütahya Milletvekili A. Adayı oldu. Önceki dönem AK Partiden Belediye Meclis üyeliği yaptı. Birlik Vakfı'nın, Kütahya Kurucu İl Başkanlığını yaptı ve halen bu görevini sürdürmektedir. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

AK Parti İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ: "Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET diyerek çıktığımız bu yolda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde İl Başkan Yardımcılığımı yürütmekte olan kadim dostum Avukat Ahmet Sami KUTLU bey adayımız olmuştur.
Kütahyamıza, Partimize hayırlı, uğurlu olsun." İfadelerini kullandı.

DORUK Gazetesi olarak AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU'ya başarılar dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.