AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. A. Sami KUTLU: Eleştirileri Tarafsız Değerlendirip, Düzeltme Yoluna Gideceğiz

Siyaset 17.02.2019 - 16:11, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4022+ kez okundu.
 

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. A. Sami KUTLU: Eleştirileri Tarafsız Değerlendirip, Düzeltme Yoluna Gideceğiz

Belediye sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlenen, Yerel Medya İstişare toplantısında AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, yerel medyanın yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araç olduğunu belirtti.
Belediye sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlenen, Yerel Medya İstişare toplantısında yaptığı konuşmada yerel medyanın yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araç olduğunu belirten AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU; "Göreve geldiğimiz gün itibari ile Kütahya’mızdaki birbirinden kıymetli basın mensuplarıyla yalnızca basın açıklamalarımızda değil, uygun olan her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunacağız. Belediyecilikte en önemli konulardan biri, yapılan hizmetlerin halkımızdaki yansımaları, geri dönüşleri ve daha öncesinde halkın istek ve taleplerinin tespit edilmesidir. Bu bağlamda var olan beyaz masa ve Whatsapp hizmet hatlarımız dışında teknolojinin bize sunduğu tüm imkanlar ile halkımızdan taleplerin alınmasını sağlayacağız. Ben biliyorum ki basınımıza da bu konuda yoğun geri dönüşler oluyor, bu konuda günün her saatinde Çözüm Belediyeciliği bakış açımızla, istek ve taleplere mümkün olabilen en kısa sürede çözüm üreteceğiz. Bu konuda kuşkusuz sizlerin katkıları çok büyük önem taşıyacaktır. Yerel medya yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araçtır. Medya organlarınca eleştirel bakışlar bazen yerel yönetimi rahatsız eder. Doğrusu eleştirileri tarafsız değerlendirip hataları görme, ders çıkarma ve düzeltme yoluna gitmektir. Bu açıdan yerel basın ve yerel yönetim ayrılmaz bir bütündür. Kütahya Belediyemizin yeni hizmet binasında sizlerin en iyi şartlarda işlerinizi ve çalışmalarınızı yapabileceğiniz bir ofis tahsis edilecektir. Belediyemizin ilgili birim ve müdürlükleri ile basın mensuplarımızın entegrasyonunu en üst düzeye çıkartacağız. Sizlere hızlı ve doğru bilginin aktarımını sağlayacak, sizlerle birlikte Marka Şehir Kütahya olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. - DORUK
Belediye sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlenen, Yerel Medya İstişare toplantısında AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU, yerel medyanın yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araç olduğunu belirtti.

Belediye sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlenen, Yerel Medya İstişare toplantısında yaptığı konuşmada yerel medyanın yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araç olduğunu belirten AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Sami KUTLU; "Göreve geldiğimiz gün itibari ile Kütahya’mızdaki birbirinden kıymetli basın mensuplarıyla yalnızca basın açıklamalarımızda değil, uygun olan her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunacağız. Belediyecilikte en önemli konulardan biri, yapılan hizmetlerin halkımızdaki yansımaları, geri dönüşleri ve daha öncesinde halkın istek ve taleplerinin tespit edilmesidir. Bu bağlamda var olan beyaz masa ve Whatsapp hizmet hatlarımız dışında teknolojinin bize sunduğu tüm imkanlar ile halkımızdan taleplerin alınmasını sağlayacağız. Ben biliyorum ki basınımıza da bu konuda yoğun geri dönüşler oluyor, bu konuda günün her saatinde Çözüm Belediyeciliği bakış açımızla, istek ve taleplere mümkün olabilen en kısa sürede çözüm üreteceğiz. Bu konuda kuşkusuz sizlerin katkıları çok büyük önem taşıyacaktır.

Yerel medya yerel yönetimlerin etkinliklerini duyurmada en etkin araçtır. Medya organlarınca eleştirel bakışlar bazen yerel yönetimi rahatsız eder. Doğrusu eleştirileri tarafsız değerlendirip hataları görme, ders çıkarma ve düzeltme yoluna gitmektir. Bu açıdan yerel basın ve yerel yönetim ayrılmaz bir bütündür.

Kütahya Belediyemizin yeni hizmet binasında sizlerin en iyi şartlarda işlerinizi ve çalışmalarınızı yapabileceğiniz bir ofis tahsis edilecektir.

Belediyemizin ilgili birim ve müdürlükleri ile basın mensuplarımızın entegrasyonunu en üst düzeye çıkartacağız. Sizlere hızlı ve doğru bilginin aktarımını sağlayacak, sizlerle birlikte Marka Şehir Kütahya olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.