Ülkü Ocakları’ndan Doruk Gazetesi’ne Ziyaret

Yerel 16.02.2023 - 15:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4967+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları’ndan Doruk Gazetesi’ne Ziyaret

Kütahya DORUK Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker BÜKNİ beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Kütahya DORUK Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker BÜKNİ beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.   Başkan BÜKNİ: “Kurulduğu günden bugüne yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi sorumlu ve ilkeli biçimde yayın hayatını sürdürerek, yerel medyadaki önemli yerini almıştır. Yayın hayatı anlayışında ülkemizin birlik ve beraberliği için azami gayreti gösteren Türk Milleti olarak ısrarla muhafaza etmemiz gereken milli, manevi değerlere azami şekilde hassasiyet gösteren, şehrimizin sorunlarını samimi bir şekilde dile getirerek görevini yapan Doruk Gazetesi’nin başta Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR olmak üzere emeği geçen tüm mensuplarını tebrik ediyor, başarılı yayın hayatının nice 10 yıllara taşınmasını temenni ediyoruz” dedi.   Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da “Sayın Başkan, yönetim kurulunuzla birlikte yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz; ifade ettiğiniz gibi milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak sürdürmeye çalıştığımız ilkeli ve prensipli yayın hayatımız süresince gerçek bir kültür ve eğitim yuvası olan Ülkü Ocaklarımızın bu başarılı sürecinde üstlenmiş olduğunuz görevin yönetim kurulunuzla birlikte başarı ile sürdürüldüğünü görmekten de hep mutluluk duyduk ve imkanlar ölçüsünde çalışmalarınızı kamuoyuna aktarmaya gayret ettik. Önümüzdeki süreçte de bu anlayış ve dayanışma içerisinde diyaloglarımızın devam edeceğine inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. - DORUK
Kütahya DORUK Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker BÜKNİ beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Kütahya DORUK Gazetesi’nin 10. Kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker BÜKNİ beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

 

Başkan BÜKNİ: “Kurulduğu günden bugüne yakından takip ettiğimiz Kütahya DORUK Gazetesi sorumlu ve ilkeli biçimde yayın hayatını sürdürerek, yerel medyadaki önemli yerini almıştır. Yayın hayatı anlayışında ülkemizin birlik ve beraberliği için azami gayreti gösteren Türk Milleti olarak ısrarla muhafaza etmemiz gereken milli, manevi değerlere azami şekilde hassasiyet gösteren, şehrimizin sorunlarını samimi bir şekilde dile getirerek görevini yapan Doruk Gazetesi’nin başta Kurucusu Ahmet ARABACI, İmtiyaz Sahibi Fatma ÇAKIR olmak üzere emeği geçen tüm mensuplarını tebrik ediyor, başarılı yayın hayatının nice 10 yıllara taşınmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet ARABACI da “Sayın Başkan, yönetim kurulunuzla birlikte yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz; ifade ettiğiniz gibi milli ve manevi değerlerimizi ön planda tutarak sürdürmeye çalıştığımız ilkeli ve prensipli yayın hayatımız süresince gerçek bir kültür ve eğitim yuvası olan Ülkü Ocaklarımızın bu başarılı sürecinde üstlenmiş olduğunuz görevin yönetim kurulunuzla birlikte başarı ile sürdürüldüğünü görmekten de hep mutluluk duyduk ve imkanlar ölçüsünde çalışmalarınızı kamuoyuna aktarmaya gayret ettik. Önümüzdeki süreçte de bu anlayış ve dayanışma içerisinde diyaloglarımızın devam edeceğine inanıyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.