AK Parti'den ÖZTAŞ'a Ziyaret

Spor 28.08.2020 - 16:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2684+ kez okundu.
 

AK Parti'den ÖZTAŞ'a Ziyaret

AK Parti MYK üyesi ve Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet TAN, Kütahya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ ile merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Kütahya 2. OSB'de faaliyet gösteren Öztaş Makina ve Metal fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiler. Öztaş Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZTAŞ'ın karşıladığı heyet fabrika çalışmaları hakkında bilgi alarak, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde personel ile kısa süreli bilgi alışverişinde bulundu. AK Parti heyeti şehrimize ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Öztaş Makina ve Metal'in başarı hikayesinin şehrimizdeki bir çok küçük ve orta ölçekli işletmeye örnek olabileceğini belirttiler. - DORUK Fatma

AK Parti MYK üyesi ve Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet TAN, Kütahya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih ORUÇ ile merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Kütahya 2. OSB'de faaliyet gösteren Öztaş Makina ve Metal fabrikasına ziyaret gerçekleştirdiler.

Öztaş Makina Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZTAŞ'ın karşıladığı heyet fabrika çalışmaları hakkında bilgi alarak, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde personel ile kısa süreli bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti heyeti şehrimize ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Öztaş Makina ve Metal'in başarı hikayesinin şehrimizdeki bir çok küçük ve orta ölçekli işletmeye örnek olabileceğini belirttiler. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.