Aizanoi Kısa Film Festivali Ağustos'ta Yapılacak

Güncel 13.06.2021 - 15:04, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2778+ kez okundu.
 

Aizanoi Kısa Film Festivali Ağustos'ta Yapılacak

Kütahya Valiliği himayesinde Kütahya Belediyesi, Çavdarhisar Kaymakamlığı ve Çavdarhisar Belediyesinin destekleriyle Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından 20 - 22 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kütahya’nın ilk film festivali olan “Aizanoi Kısa Film Festivali” için Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Kütahyalı hemşerimiz Fox Tv Haber sunucusu İsmail Küçükkaya'yı ve çok sayıda seçkin davetlileri de ziyaret ederek, hem gala gecesine davet etti hem de destek istedi. Yönetim Kurulu üyeleri, film festivaline şu ana kadar uluslararası yaklaşık 1000'in üzerinde film başvurusunun geldiğini ve son müracaatların 31 Temmuz'da son bulacağını belirtti. - DORUK Fatma

Kütahya Valiliği himayesinde Kütahya Belediyesi, Çavdarhisar Kaymakamlığı ve Çavdarhisar Belediyesinin destekleriyle Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından 20 - 22 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan Kütahya’nın ilk film festivali olan “Aizanoi Kısa Film Festivali” için Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Kütahyalı hemşerimiz Fox Tv Haber sunucusu İsmail Küçükkaya'yı ve çok sayıda seçkin davetlileri de ziyaret ederek, hem gala gecesine davet etti hem de destek istedi.

Yönetim Kurulu üyeleri, film festivaline şu ana kadar uluslararası yaklaşık 1000'in üzerinde film başvurusunun geldiğini ve son müracaatların 31 Temmuz'da son bulacağını belirtti. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.