Ahmet KURDAŞ, MHP'den A. Adayı

Siyaset 24.11.2018 - 17:01, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2696+ kez okundu.
 

Ahmet KURDAŞ, MHP'den A. Adayı

31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet KURDAŞ, "Genel Başkanımızın dediği gibi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yola çıktık" dedi.
31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet KURDAŞ, "Genel Başkanımızın dediği gibi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yola çıktık" dedi. İlimizde 'Ciğerci Ahmet' lakaplı iş adamı Ahmet KURDAŞ, aday adaylığı için MHP Genel Merkezine müracaatını yaptığını belirterek; "Rabbimin izni ile çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkanı Aday Adayı olarak başvurumuzu gerçekleştirdik. Ben ve ekibim olarak KÜTAHYA'mıza hak ettiği kalkınmayı sağlayacak yatırımlar yaparak, gerekli kalkınmayı gerçekleştirmek için VİZYON ŞEHİR ve özellikle MARKA ŞEHİR olmak ve bu kavramlar altında birlik olmak için hayal ettik,tasarladık, PLANLADIK...HAZIRIZ...!" dedi. Ahmet KURDAŞ Kimdir? 1977 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesi Sekili (Orul) köyünde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimini Sekili İlköğretim Okulunda, lise tahsilini ise Gaziantep Hatice Mustafa Gençten Dış Ticaret Lisesinde tamamladı. 1997 yılında ailesiyle birlikte Gaziantep'ten ayrılarak, Kütahya'ya yerleşti. Aynı yıl içerisinde ailesiyle birlikte açmış olduğu unlu mamullerin üretiminin yapıldığı tesiste genç yaşta çalışma hayatına başladı. Vatani görevini Şırnak Uludere Dağlıca Taburu ileri Üs Bölgesinde Jandarma olarak tamamladı. Askerlik dönüşü yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamak için Süleyman Demirel Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü bitirmek suretiyle mezun oldu. Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıfa devam etmektedir. Konusunda eğitimin almış olduğu ithalat ve ihracat dallarında İstanbul'da farklı departmanlarda çalışma hayatına devam etti. 2009 yılında evlendi. 2 oğlu, bir kızı var. 1997 yılında genç yaşında aile şirketinde başlamış olduğu çalışma hayatına şuan Ciğerci Ahmet KURDAŞ markası adı altında Kütahya şehir merkezinde ve Kütahya - Afyon karayolu üzerinde 4 ayrı işletme (Dinlenme Tesisi) olarak ticaret hayatına devam etmektedir. DORUK Gazetesi olarak, Ahmet KURDAŞ'a ve diğer aday adaylarına başarılar diliyoruz. - DORUK
31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet KURDAŞ, "Genel Başkanımızın dediği gibi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yola çıktık" dedi.

31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde Kütahya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Ahmet KURDAŞ, "Genel Başkanımızın dediği gibi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için yola çıktık" dedi.

İlimizde 'Ciğerci Ahmet' lakaplı iş adamı Ahmet KURDAŞ, aday adaylığı için MHP Genel Merkezine müracaatını yaptığını belirterek; "Rabbimin izni ile çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Belediye Başkanı Aday Adayı olarak başvurumuzu gerçekleştirdik. Ben ve ekibim olarak KÜTAHYA'mıza hak ettiği kalkınmayı sağlayacak yatırımlar yaparak, gerekli kalkınmayı gerçekleştirmek için VİZYON ŞEHİR ve özellikle MARKA ŞEHİR olmak ve bu kavramlar altında birlik olmak için hayal ettik,tasarladık, PLANLADIK...HAZIRIZ...!" dedi.

Ahmet KURDAŞ Kimdir?

1977 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesi Sekili (Orul) köyünde dünyaya geldi.

İlk ve Orta öğretimini Sekili İlköğretim Okulunda, lise tahsilini ise Gaziantep Hatice Mustafa Gençten Dış Ticaret Lisesinde tamamladı.

1997 yılında ailesiyle birlikte Gaziantep'ten ayrılarak, Kütahya'ya yerleşti. Aynı yıl içerisinde ailesiyle birlikte açmış olduğu unlu mamullerin üretiminin yapıldığı tesiste genç yaşta çalışma hayatına başladı.

Vatani görevini Şırnak Uludere Dağlıca Taburu ileri Üs Bölgesinde Jandarma olarak tamamladı. Askerlik dönüşü yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamak için Süleyman Demirel Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü bitirmek suretiyle mezun oldu. Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıfa devam etmektedir.

Konusunda eğitimin almış olduğu ithalat ve ihracat dallarında İstanbul'da farklı departmanlarda çalışma hayatına devam etti. 2009 yılında evlendi. 2 oğlu, bir kızı var. 1997 yılında genç yaşında aile şirketinde başlamış olduğu çalışma hayatına şuan Ciğerci Ahmet KURDAŞ markası adı altında Kütahya şehir merkezinde ve Kütahya - Afyon karayolu üzerinde 4 ayrı işletme (Dinlenme Tesisi) olarak ticaret hayatına devam etmektedir.

DORUK Gazetesi olarak, Ahmet KURDAŞ'a ve diğer aday adaylarına başarılar diliyoruz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.