Ahmet ERBAŞ, O Köye Giden İlk ve Tek Milletvekili

Siyaset 06.06.2021 - 14:40, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3641+ kez okundu.
 

Ahmet ERBAŞ, O Köye Giden İlk ve Tek Milletvekili

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ile birlikte Gediz’e bağlı Aksaklar köyüne habersiz olarak ziyaret gerçekleştirdiler.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ile birlikte Gediz’e bağlı Aksaklar köyüne habersiz olarak ziyaret gerçekleştirdiler. KÖYÜMÜZE ZİYARET İÇİN GELEN İLK ve TEK VEKİL Milletvekilinin köylerinde gören köy sakinleri ; “ Hayır olsun vekilim, aracınız arızamı yaptı? Yolunuzu mu kaybettiniz? Bizim köye seçim harici vekil gelmez.” Diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. Köy sakinleri ayrıca MHP Kütahya Milletvekiline, köylerine ziyaret için gelen ilk ve tek vekil olduğu için teşekkür etti.   HEMEN HEMEN HER KÖYE GİTMEYE ÇALIŞIYORUM Tüm il, ilçe, belde ve köylerde yaşayan Kütahya halkının oyları ve teveccühü ile Kütahya Milletvekili olduğunu ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “Göreve geldiğim günden buyana bütün ilçelerimize bir çok ziyaretler gerçekleştirdim. Geçtiğimiz yıl maalesef pandemi nedeniyle fazla ziyaret yapamadım. İnşallah bu yıl her zamankinden daha fazla vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunlarını dinleyeceğim. Hangi ilçeye gidersem gideyim, muhakkak birkaç köyümüzü de ziyaret ediyorum. Kütahyalı köy halkımız sosyal medyadan ve mesaj yoluyla sürekli köylerine davet ediyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun. İnşallah görev süremiz içerisinde gitmediğimiz köy kalmayacak. Şahsıma ve partime göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm Kütahya halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya halkımız şundan emin olsun ki, gücümüzün yettiği kadar Kütahya yararına olan tüm istek ve önerileri çözmeye çalışıyorum. Bir doğa harikası olan yeşillikler ve kaplıca diyarı Kütahya’mızın hak ettiği değeri alması için tüm MHP teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın AKSAKLAR Köyüne yaptığı ziyarette, Erbaş’a Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve MHP Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydınalp eşlik etti. - DORUK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ile birlikte Gediz’e bağlı Aksaklar köyüne habersiz olarak ziyaret gerçekleştirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ile birlikte Gediz’e bağlı Aksaklar köyüne habersiz olarak ziyaret gerçekleştirdiler.

KÖYÜMÜZE ZİYARET İÇİN GELEN İLK ve TEK VEKİL

Milletvekilinin köylerinde gören köy sakinleri ; “ Hayır olsun vekilim, aracınız arızamı yaptı? Yolunuzu mu kaybettiniz? Bizim köye seçim harici vekil gelmez.” Diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. Köy sakinleri ayrıca MHP Kütahya Milletvekiline, köylerine ziyaret için gelen ilk ve tek vekil olduğu için teşekkür etti.

 

HEMEN HEMEN HER KÖYE GİTMEYE ÇALIŞIYORUM

Tüm il, ilçe, belde ve köylerde yaşayan Kütahya halkının oyları ve teveccühü ile Kütahya Milletvekili olduğunu ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “Göreve geldiğim günden buyana bütün ilçelerimize bir çok ziyaretler gerçekleştirdim. Geçtiğimiz yıl maalesef pandemi nedeniyle fazla ziyaret yapamadım. İnşallah bu yıl her zamankinden daha fazla vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunlarını dinleyeceğim. Hangi ilçeye gidersem gideyim, muhakkak birkaç köyümüzü de ziyaret ediyorum. Kütahyalı köy halkımız sosyal medyadan ve mesaj yoluyla sürekli köylerine davet ediyorlar. Kendilerinden Allah razı olsun. İnşallah görev süremiz içerisinde gitmediğimiz köy kalmayacak. Şahsıma ve partime göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm Kütahya halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kütahya halkımız şundan emin olsun ki, gücümüzün yettiği kadar Kütahya yararına olan tüm istek ve önerileri çözmeye çalışıyorum. Bir doğa harikası olan yeşillikler ve kaplıca diyarı Kütahya’mızın hak ettiği değeri alması için tüm MHP teşkilatı olarak çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın AKSAKLAR Köyüne yaptığı ziyarette, Erbaş’a Gökler Belediye Başkanı Yüksel Arık, Eski Gediz Belediye Başkanı Mustafa Arslan, Yenikent Belediye Başkanı Mehmet Karaca ve MHP Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydınalp eşlik etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.