Afyon Protokolü, İsmet GÜRAL'ı Ziyaret Etti

Güncel 06.03.2020 - 16:22, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3908+ kez okundu.
 

Afyon Protokolü, İsmet GÜRAL'ı Ziyaret Etti

Türkiye’nin alanında dünya lider markası olan Güral Porselen, Kütahya’daki üretim merkezinde komşu il Afyonkarahisar’ın protokolünü ağırladı.
Türkiye’nin alanında dünya lider markası olan Güral Porselen, Kütahya’daki üretim merkezinde komşu il Afyonkarahisar’ın protokolünü ağırladı. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser,  Güral Porselen Fabrikalarını ziyaret etti. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, konuklarını Yönetim Kurul Üyesi Ali Güral ve İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan ile birlikte ağırladı. Ziyarette özellikle bölgemiz Termal Turizminin bugünkü durumu ve geliştirilmesi, Altıntaş ilçesinde kurulan Zafer Organize Sanayi Bölgesinin gelişimi yönündeki fikirler dile getirildi. İsmet Güral, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Zeybek ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serteser’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yerli ve milli üretimin son dönem yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra çok daha fazla önem kazandığına dikkat çeken Afyonkarahisar Protokol heyeti, Güral Porselen ve Güral Vitrifiye’nin ülkemiz  sanayiine büyük katkılar yaptığını belirttiler . Güral Premier Otellerinin de Türk Turizmindeki yerinin önemine değinen Afyonkarahisar heyeti, İsmet Güral’a, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başarılarının devamını diledi. Afyonkarahisar heyeti, Güral Porselen ziyaretinden sonra ilimizden ayrıldı. - DORUK
Türkiye’nin alanında dünya lider markası olan Güral Porselen, Kütahya’daki üretim merkezinde komşu il Afyonkarahisar’ın protokolünü ağırladı.

Türkiye’nin alanında dünya lider markası olan Güral Porselen, Kütahya’daki üretim merkezinde komşu il Afyonkarahisar’ın protokolünü ağırladı.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser,  Güral Porselen Fabrikalarını ziyaret etti.

Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, konuklarını Yönetim Kurul Üyesi Ali Güral ve İcra Kurulu Başkanı Naci Pekcan ile birlikte ağırladı.

Ziyarette özellikle bölgemiz Termal Turizminin bugünkü durumu ve geliştirilmesi, Altıntaş ilçesinde kurulan Zafer Organize Sanayi Bölgesinin gelişimi yönündeki fikirler dile getirildi.

İsmet Güral, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Zeybek ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serteser’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yerli ve milli üretimin son dönem yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra çok daha fazla önem kazandığına dikkat çeken Afyonkarahisar Protokol heyeti, Güral Porselen ve Güral Vitrifiye’nin ülkemiz  sanayiine büyük katkılar yaptığını belirttiler . Güral Premier Otellerinin de Türk Turizmindeki yerinin önemine değinen Afyonkarahisar heyeti, İsmet Güral’a, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başarılarının devamını diledi.

Afyonkarahisar heyeti, Güral Porselen ziyaretinden sonra ilimizden ayrıldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.